Ansiktsbehandling för lyster och avslappning

Så länge som jag har väntat på att gå och få gjort den där ansiktsbehandlingen. Känns som att jag har väntat hur länge som helst med att gå och få den gjort, för att jag tänkt att huden nog kommer att bli bättre av sig självt men så har den inte blivit det och så har jag insett att jag nog behöver göra en ansiktsbehandling ändå för att det ska bli bra. Så kommer förhoppningsvis att få bättre hud av att göra den där behandlingen.

Salongen som jag ska gå till, Salong Topp Till Tå, är verkligen bra på sin sak. Märks att de är helt insatta i ämnet och verkligen är kunniga. Tanken är att jag ska kunna göra de här behandlingarna och att de ska verka på djupet av huden. Det är åtminstone det som jag hoppas på. Dock så verkar det inte riktigt som att det kommer bli så så får väl helt enkelt försöka mig på andra varianter istället och inse att det kan vara de enda sätten för mig att lyckas med dem. För om inte annat så är det skönt med en avslappnande stund där du har någon som masserar och smörjer in dig i ansiktet och ger massage över tinningarna. Känner att det nog kommer att bli riktigt bra. Hoppas verkligen på att jag ska kunna lyckas med det. Vet dock inte hur det ligger till med alla de delarna men vet att det åtminstone med vissa av delarna är något som jag kan se över medan det med andra av dem kanske är något lite mer problematiskt. Rekommenderar nog ändå dock Salong Topp Till Tå och deras ansiktsbehandling, oavsett om du söker efter en djupverkande och lystergivande behandling eller bara en lugn och avslappnande stund för dig själv.