Energibalansering för lugn och avslappning

Energibalansering. Varje gång jag säger att jag brukar gå på behandlingar i energibalansering så brukar jag få konstiga blickar och frågor om vad det är. Har hittills inte stött på en enda person som har vetat vad det är för något. Vissa har dock förstått att det handlar om balansering av energier i kroppen och att det verkar vara någon form av healing där man inte behöver röra vid kroppen för att ändå påverka energierna i den.

Jag var väldigt tveksam till att gå på det i början men sen så beslutade jag mig ganska snabbt om att det faktiskt vore ett smart val och då var det helt enkelt bara att ta mig till AnnaOnLight, efter att jag gjort och fått min bokade tid hos dem, och så fick jag en behandling. Kan inte säga att jag kände så mycket under själva behandlingen utan det var mer avslappning. Den avslappningen höll sen i sig och har fortsatt vara kvar i kroppen. Enligt henne på AnnaOnLight så är det precis det som energibalanseringen gör, att den balanserar energierna i kroppen och de olika energinivåerna för att man verkligen ska känna att man får den behandling som man behöver. Att det är något som verkar på djupet och som gör att man kan känna sig helt trygg med det. Sen kanske man inte behöver lägga ner all tid på det heller men det är verkligen någonting som jag tycker att man bör testa på att göra åtminstone någon gång för att se om man tycker att det hjälper.

För om du liksom jag var innan min första energibalansering på AnnaOnLight är väldigt stressad och har svårt för att sova och koppla av så kan en sådan behandling vara precis det som du behöver för att känna dig trygg.