Laserbehandling för motverkad hårväxt

För att bli av med det irriterande hårväxten som bara vägrar att ge med sig eller minska så ska jag nu göra en laserbehandlingDermasalongen. Har funderar på att göra det länge då jag verkligen är så sjukt trött på att raka mig men det har inte blivit av. Det är ändå en ganska dyr behandling så jag ville läsa på mycket, både om själva processen samt om själva salongen så att jag visste att jag gick till rätt så att det skulle bli bra.

Nu har jag bestämt mig och har bokat tid för min kommande laserbehandling på Dermasalongen och det kommer att bli om två veckor. Lite lagom till våren nu och när man ska börja gå i lite mindre kläder så att man kan gå med hårfria ben och underarmar och inte behöva hålla på och raka sig var och varannan dag för det är det väl ärligt talat ingen som orkar med att göra. Har bättre saker för mig än att lägga tid på just det.

Kommer att göra så att jag ser till att vända mig till just Dermasalongen för att göra min laserbehandling hos dem där och håller tummarna för att det blir bra. Förhoppningsvis så kommer det att bli riktigt bra och vara allting som jag önskar. Allting som jag hoppas på att kunna uppnå med det. Är det inte det så får jag väl planera det på något annat sätt istället och det kan vara på ett sätt som antingen är bättre eller sämre.

Ska meddela er om hur det går efter laserbehandlingen sen, så ni vet!

Du gillar kanske också...