En gårdsbutik i Hallstahammar

Men hej, god dag och hallå. Vad roligt att ni vill läsa min blogg och tack så mycket för all bra och fin respons som ni ger mig. Jag har idag vart hemma och jobbat eftersom mina barn är sjuka, men det kan vara skönt att jobba hemifrån ibland då man kan vila lite extra. Jag gör såklart allt mitt jobb, men då kan man sitta i soffan till exempel. Nu ska jag faktiskt åka till en gårdsbutik i Hallstahammar som säljer lite blandat av smått och gått, man kan säga att det är ett café.

När min fru kommer hem från jobbet tänker vi åka dit medan min mamma passar barnen. Vi har hört så mycket bra om denna gårdsbutik i Hallstahammar att vi blev sugna på att åka dit. Vi kan ju såklart inte ta med barnen eftersom de är sjuka, men då är det hur bra som helst att min mamma finns som snällt erbjuder sig till att ta hand om dem någon timme. Jag tar min sista rast nu och snart ska jag skriva klart denna sidan som jag ska göra och sedan bär det som sagt av till denna gårdsbutik i Hallstahammar. Jag är väldigt taggad på hur det ser ut. Nu kommer jag i alla fall avrunda detta inlägg, men ni får ha det så bra till vi ses i nästa inlägg. Då kommer jag berätta hur det var på denna gårdsbutik och jag kommer även berätta lite annat också. Ha det så bra nu så ses vi. Kram på er.